Bij iedere B&B is natuurlijk een ontbijt inbegrepen. Ik vond dat wij het eens anders moest doen. Bij de Trouwe Zwaluw bestaat de mogelijkheid om zelf uw ontbijt samen te stellen. Of u kiest wat wij u aanbieden. Waarom? U zult wel denken dit is apart. Dat klopt. Het ontbijt wat we aanbieden zal iedereen wel goed vinden maar niet iedereen lust hetzelfde. Bijvoorbeeld: de een lust kaas de ander niet. De een lust vlees de andere is vegetarier. De ene wil koffie maar de ander cornflakes. En zo kan ik nog wel enkele voorbeelden verzinnen. Ons ontbijt wordt iedere morgen vers gemaakt. Ook in de Carona tijden zullen wij onze gasten hier van voorzien.

Als u ingecheckt hebt zult u wel moe zijn van uw reis. S’ avonds is er de mogelijkheid om een drankje en een hapje te nemen. Maar we kunnen onze gasten ook voorzien van een lunch of diner. Met onze menu kaart kunnen we aan ieders wens voldoen.

In het hoogseizoen hebben we een buiten terras. Samen gezellig een kopje koffie, pintje of een glas wijn.  Een uitsmijter of een croque , ontbijt, lunch en diner het kan allemaal. We willen er alles aan doen om onze gasten en klanten het naar hun zin te maken. En mochten er dingen niet naar wens zijn dan staan wij u  ook graag te woord. Samen zoeken we dan naar een oplossing. Zo kunnen we het verblijf bij De Trouwe Zwaluw altijd verbeteren.