WEEKMENU

Sinds enkele weken hebben we een menu voor 1 week. Van maandag tot en met vrijdag tot 18.00 uur. Is een samengesteld menu voor maar € 16.00. U kunt ook gewoon van onze vaste menu kaart bestellen maar een actie is altijd heel leuk binnen een zaak. dus waarom wij ook dan niet. deze zal terug te vinden zijn op de nieuwe pagina weekmenu. Ook zullen hier onze kerst menu’s op komen staan en oudjaars menu. Graag vragen wij nu zeker in de caronatijd tijdig te reserveren. Alvast bedankt allemaal

ALWEER EEN JAAR VOORBIJ

We zijn alweer een jaar open en hebben ondanks alles de Carona en de overstromingen overleeft. Een zware tijd, vele tranen maar ook veel geluk. Vele mensen hebben ons gesteund en geholpen. En met trots kunnen we dan ook zeggen dat we het ongeloofelijk goed doen. Social Deal score 9.4 en booking 8.7. Ook zijn we zo ver dat we kunnen melden dat we drie dames in dienst nemen. En 2 jonge dames die ons komen helpen in de weekeinden. Een grote verandering binnen de B & B en restaurant. Restaurant gaat ook goed. Vele keuze op onze kaart, maar ook een weekmenu en suggesties zullen er elke week zijn. Er zal ook een nieuwe pagina komen waar dit allemaal vermeld wordt. We hopen dan ook met ons team er een mooie zaak van te maken. En hebben er vooral zin in om het nieuwe seizoen goed te starten. Alle gasten en klanten bedankt.
TEAM DE TROUWE ZWALUW

ACTIES

We willen onze gasten de mogelijkheid geven via onze website boekingen gedaan kunnen worden. Houd u van gezelligheid, rust, wandelen en fietsen. Mooie bezienswaardigheden enz enz dan bent u van harte welkom in onze nieuwe B&B. Ook de terrassen zijn weer open. De gezellige warme sfeer is weer duidelijk terug. De mensen genieten met volle teugen. Er wordt gelachen dansen mag helaas niet. En er is enorm veel respect onder elkaar en begrip voor de beslissingen die genomen worden. De terrassen zijn nu open tot 01.00 uur. De cijfers zijn aan het dalen en het ziet er goed uit. Als u bij ons wilt komen eten of alleen wat drinken reserveer dan tijdig. We zullen er alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken. De boekingen lopen goed en we zijn dan ook erg content met de recenties die geschreven worden. Trots dat we zijn gaan we door deze moeilijke periode heen. Onze gasten die de drive geven om door te blijven gaan. Allen enorm bedankt.

8 MEI GAAT ONS TERRAS WEER OPEN

Zoals het er nu uit ziet zal op 8 mei 2021 ons terras weer open gaan. Dan kunnen we weer genieten van een kopje koffie met gebak of een lekker pintje met maximaal 4 personen aan een tafeltje. We zijn dan ook erg blij als we onze vaste klanten, kennissen en vrienden weer mogen ontvangen. Wel vragen we om echt ons aan de regels te houden die ons opgelegd zijn vanuit de regering. Mocht er geen respect of personen zich niet aan de regels houden zijn we genoodzaakt om te vragen het terras te verlaten. Ook zullen we een kleine kaart aanbieden zoals de croques en of party snack’s. Het uitgebreide menu kunnen we helaas nog niet aan beginnen. Dit omdat we nog geen mensen binnen mogen ontvangen. Dit zal de regering later beslissen. Iedereen is van harte welkom en laten we er met zijn allen weer een leuke tijd van maken. En we hopen iedereen dan ook weer te zien op 8 mei. We zijn open vanaf 9.00 tot 22.00 uur. Verder wil ik al mijn collegas in de horeca ongelofelijk veel sterkte toe wensen met hun her opstart en dat we er met zijn allen weer een mooie tijd van maken. Na een lange periode van stilte gaat er weer langzaam een lichtje branden en is het einde van de tunnel in zicht.

GROOT NIEUWS

We hebben onze eerste award ontvangen van Booking.com. Deze award krijg je als onze gasten erg content zijn van hun verblijf bij de B&B. We zijn hier dan ook ongelofelijk trots op. En zullen er alles aan blijven doen en hard werken om het iedereen het naar hun zin te maken. Laten we hopen dat 2021 een goed jaar gaat worden. Niet alleen voor ons maar voor alle horeca mensen. Lieve gasten allen bedankt. Jullie zijn allen de personen die dit allemaal mogelijk maken voor ons.

Beste Gasten,

In verband met de carona is het toch mogelijk om bij ons te komen logeren. Wel willen we even vermelden dat er geen Take Away van buitenaf mee genomen mag worden. Dit omdat we zelf een restaurant hebben en de mogelijkheid bestaat om bij ons een diner te nuttigen. Hopende op u begrip hiervoor. Tevens de voucers die geldig zijn tot 25 februari graag boeken voor deze periode. Want er zal een nieuwe actie bij Social Deal gemaakt worden voor de periode van 25 februari 2021 tot en met eind april 2021. Hierover volgt nog meer informatie. Er zal nu ook een 3 gangen diner aangeboden worden. Tevens als u huisdieren mee neemt graag van te voren aangeven. Kosten zijn 5 euro per nacht. Ook hebben we sinds korte tijd een prive parking. Hier staat u auto achter een gesloten stalen deur en kan met een kastje geopend worden. Het is ongeveer 50 meter van onze B&B af. Wij vragen hier een kleine vergoeding van 8 euro per nacht voor. Wij hopen u dan ook weer van harte welkom te heten in de Trouwe Zwaluw. Een B&B waar gezelligheid en samenhorigheid hoog in de vaandel staan. Onze gasten moeten zich thuis voelen en kunnen zeggen we ” we hebben genoten van deze dagen ” En omdat we een nieuwe B&B zijn kunnen wij dan ook erg waarderen als we feedback krijgen wat we kunnen verbeteren om het allemaal nog aangenamer te maken.

ARRAGEMENTEN:

1 persoon € 60.00 + ontbijt

2 personen € 90.00 + ontbijt

1 persoon € 92.50 + ontbijt + 3 gangen diner ( vlees 0f vis )

2 personen € 155.00 + ontbijt + 3 gangen diner ( vlees of vis )

2 DAGEN / 2 NACHTEN 

1 persoon € 100.00 + ontbijt

2 personen € 140.00 + ontbijt

1 persoon € 165.00 + ontbijt + 3 gangen diner ( vlees of vis )

2 personen € 270.00 + ontbijt + 3 gangen diner ( vlees of vis )

LET OP : Dit zijn tijdelijke arragementen !!!!!

 

Ook wij hebben last van die covid tijden. De horeca is hard getroffen. Maar we willen en moeten zeker door deze tijd heen komen. Daarom zijn ook wij als B&B en brasserie begonnen met Take Away. Op onze nieuwe pagina kunt u zien wat voor afhaal maaltijden we hebben. Er is voor iedereen wel wat lekkers bij. Steun ook ons in deze moeilijke tijden. En laten we hopen dat we 16 december meer weten en dat we weer terug open mogen voor onze gasten, klanten maar ook familie vrienden en kennissen. Wij wensen de horeca en restaurants dan heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. En vooral wij blijven ons best doen om het iedereen naar de zin te maken. Gezelligheid en samenhorigheid staat bij ons boven aan.

 

                          GRAND OPENING 8 AUGUSTUS 2020

Zaterdag 8 augustus 2020 zullen de deuren open gaan van onze B&B op de Markt 21 te Maaseik. U bent van allen harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze kamers. We willen de mensen allemaal bedanken die zich zo ingezet hebben om dit tot een succes te maken. Teveel om op te noemen. Maar vooral mijn familie, vrienden en de mensen die zo hard gewerkt hebben. Houd deze datum vrij in u agenda!!!! En dat we u allen mogen uitnodigen om eens een wijntje of een lekker biertje te komen drinken op ons terras. En mocht u toch iets willen eten dan staan we natuurlijk voor u klaar.

groetjes mary en ronald

ALLEN BEDANKT

 

wij kunnen vertellen dat onze burgemeester afgelopen zaterdag om 14.00 uur officieel de B&B heeft geopend. En we hebben een super mooie opening gehad. Vele lieve berichten, en de aanwezigheid van mijn familie, vrienden en kennissen heeft onze dag compleet gemaakt. Allen bedankt.

Afgelopen weekeind hadden we voor de eerste keer alle kamers bezet. Onze gasten waren erg tevreden over hun kamers en het ontbijt. Ook wij waren erg blij om dit te horen. Een beoordeling op Booking.com bleek te zijn 10 op 10. Dit was voor ons een dikke pluim, en weten we waar we het allemaal voor gedaan hebben. Het harde werken de afgelopen maanden heeft dan toch de voldoening gegeven bij onze gasten. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit zo voort te zetten.